Gemeente

Op deze website kunt u kennismaken met de hervormde gemeente van Meerkerk. U vindt informatie over wie we zijn, waar u ons kunt vinden, wat ons beweegt en, van daaruit, wat we doen.
Voor een actueel beeld van onze gemeente is de jaargids een aanrader! Klik hier om deze te bekijken.

We nodigen u uit om een rond te kijken op de website en hopen u ook in één van onze diensten te mogen begroeten. Van harte welkom!

Als gemeente komen we elke zondag bij elkaar om God te ontmoeten. Geraakt door Zijn liefde voor ons, staan we stil bij Zijn Woord, de Bijbel. Hierin vinden we kracht voor het leven van elke dag en wijst Hij ons de weg. We zingen en bidden met elkaar om onze dankbaarheid te uiten en alles wat ons bezighoudt bij Hem te brengen.

Ook jij/u bent van harte welkom en wanneer u niet in de gelegenheid bent om de diensten bij te wonen, kunt u deze ook volgen via het internet. Een dienst achteraf terugluisteren is ook mogelijk.

Van harte welkom en veel plezier bij het bekijken van de website.