Boelmarkt

De Boelmarkt is de eerste keer gehouden op 19 juni 1976 ten behoeve van de financiering van de bouw van ‘Het Anker’. Vele jaren is de opbrengst voornamelijk voor dat doel bestemd en daarna voor de renovatie van ‘Het Anker’ in het jaar 2000. De Boelmarkt werd op diverse plaatsen in het dorp gehouden, de laatste jaren rondom het kerkgebouw, Kerkplein en ‘Het Anker’. Omdat ‘Het Anker’ in het jaar 2009 vrij was van schulden, is sinds 2010 de opbrengst steeds bestemd voor het voorbereiden en maken van de plannen voor het verbouwen en uitbreiden van ons kerkgebouw.

In 2018 zal de Boelmarkt op D.V. zaterdag 2 juni plaatsvinden. Het zal dan voor de 42e keer Boelmarkt zijn. We hopen daar weer vele ontmoetingen met gemeenteleden en anderen te hebben. De ophaaldag van uw boelmarktgoederen zal zijn op 26 mei 2018, mocht u vragen daarover hebben dan is Nelis de Groot uw contactpersoon ( tel. 351517)

Vanwege de aanpassing en uitbreiding van ons kerkgebouw, zal er in 2018 een (misschien tijdelijke) locatie moeten worden gevonden om te boelmarkt te houden. U wordt ter zijner tijd op de hoogte gebracht van de precieze locatie, de indeling en de mogelijkheden tot parkeren.

Veelal is er een enorm aanbod van onder andere grote en kleine meubels, serviesgoed, elektrische apparaten, fietsen, kleding, boeken, aardewerk, speelgoed, campingartikelen, witgoed en nog veel meer. Tevens zijn er spelletjes voor de kinderen. Natuurlijk kunt u ook de gehele dag proeven van de heerlijke poffertjes, oliebollen, koeken, hamburgers, ijs, koffie en frisdrank.

Om 10:30 uur wordt de uitslag van de verloting bekend gemaakt, waarna direct wordt begonnen met de verkoop per opbod van antiek en curiosa. Om een uur of twee is het de bedoeling om overgebleven waardevolle spullen uit te zoeken voor de boelmarktloods en voor Stichting Mehoro. De verkoop echter gaat gewoon door tot 's middags half 3 waarna de boelmarkt sluit. Graag tot ziens op de eerstvolgende boelmarkt!

Boelmarktloods: nieuwe locatie op Industrieterrein, Energieweg 3, loodsen M en N.

Vanaf 1 januari 2018 is er een nieuwe locatie in gebruik voor de ontvangst en afgifte van boelmarktspullen. Deze ruimte is geschikt voor het breed uitstallen en tentoonstellen van de diverse goederen, beter dan u gewend was in op de vorige locatie! De ruimte voorziet ook in mogelijkheden om wat ( kleine ) reparaties uit te voeren. Uitgerust met een toilet en een klein keukentje, is het ook een goede locatie om langer te blijvenJ

Op elke eerste zaterdag van de maand is de Boelmarktloods van 9.30-11.30 uur open. Dan kunnen uw Boelmarktspullen worden gebracht en tegelijkertijd kunt u eens rondkijken en vast eens snuffelen in de boeken, glaswerk, decoratieartikelen, elektronica en meubeltjes of natuurlijk zomaar een bezoekje te brengen aan de Boelmarktloods. Kom eens kijken!

Ophalen spullen Boelmarktloods

Mocht u spullen voor de Boelmarktloods hebben, dan kunt u contact opnemen met Richard van Leeuwen (tel. 351663). Tijdens de opening van de boelmarktloods is het mogelijk om grote spullen op te halen of te laten bezorgen (alleen in de naaste omgeving).

Sfeer impressie:

Bekijk hier alle foto's!