Boelmarkt

De Boelmarkt is de eerste keer gehouden op 19 juni 1976 ten behoeve van de financiering van de bouw van ‘Het Anker’. Vele jaren is de opbrengst voornamelijk voor dat doel bestemd en daarna voor de renovatie van ‘Het Anker’ in het jaar 2000. De Boelmarkt wordt rondom het kerkgebouw, Kerkplein en ‘Het Anker’ gehouden.

Opbrengst voor verbouwen en uitbreiden kerkgebouw

Omdat ‘Het Anker’ in het jaar 2009 vrij was van schulden, is sinds 2010 de opbrengst steeds bestemd voor het voorbereiden en maken van de plannen voor het verbouwen en uitbreiden van ons kerkgebouw. In 2017 zal de Boelmarkt op D.V. zaterdag 20 mei plaatsvinden. Het zal dan voor de 42e keer Boelmarkt zijn. We hopen daar weer vele ontmoetingen met gemeenteleden en anderen te hebben.

Ophalen goederen op 13 mei 2017

Nelis de Groot (tel. 351517) is contactpersoon voor het ophalen (op 13 mei 2017) van de goederen voor de Boelmarkt.

Na het luiden van de kerkklok om 9:00 uur gaat de boelmarkt van start. Voor die tijd is de boelmarkt niet toegankelijk. De bezoekers kunnen parkeren achter het gemeentehuis aan de Burgemeester Sloblaan.

Veelal is er een enorm aanbod van onder andere meubels, serviesgoed, elektrische apparaten, fietsen, kleding, boeken, aardewerk, speelgoed en nog veel meer. Tevens zijn er spelletjes voor de kinderen. Natuurlijk kunt u ook de gehele dag proeven van de heerlijke poffertjes, oliebollen, koeken, hamburgers, ijs, koffie en frisdrank.

Om 10:30 uur wordt de uitslag van de verloting bekend gemaakt, waarna direct wordt begonnen met de verkoop per opbod van antiek en curiosa. Om een uur of twee is het de bedoeling om overgebleven waardevolle spullen uit te zoeken voor de boelmarktwinkel en voor Mehoro, de verkoop echter gaat gewoon door tot 's middags half 3 waarna de boelmarkt sluit. Graag tot ziens op de eerstvolgende boelmarkt!

Opslagruimte gezocht

Door de grote belangstelling voor de boelmarkt zoeken we gedurende een aantal maanden van het jaar opslagruimte voor meubels etc. De periode loopt van oktober t/m mei. Als iemand een droge, goed geventileerde ruimte beschikbaar heeft, welke gemakkelijk bereikbaar is met vervoermiddelen i.v.m. de aan- en afvoer van de goederen, gaarne contact opnemen!

M. van Leeuwen

N. de Groot

Boelmarktwinkel

Op elke eerste zaterdag van de maand, met uitzondering van de maanden juli en augustus, is de Boelmarktwinkel van 9.30-11.30 uur open. Iedereen is van harte welkom om lekker te snuffelen in de boeken, decoratieartikelen, elektronica en meubeltjes of natuurlijk zomaar een bezoekje te brengen aan de Boelmarktwinkel. Ook kunnen Boelmarktspullen worden gebracht in de Boelmarktwinkel, ter hoogte van Zouwendijk 51b. Kom eens kijken! De opbrengst van de Boelmarkt en de Boelmarktwinkel is bestemd voor het fonds ‘uitbreiding kerkgebouw’.

Ophalen spullen

Mocht u spullen voor de Boelmarkt-winkel hebben, dan kunt u contact opnemen met Richard van Leeuwen (tel. 351663).
Tijdens de opening van de winkel is het mogelijk om grote spullen op te halen of te laten bezorgen (alleen in de naaste omgeving).