Evangelisatie

Evangelisatiecommissie

De evangelisatiecommissie heeft ten doel om vanuit een toegeruste christelijke gemeente, met hart voor Meerkerk, een divers activiteitenaanbod te geven die Het Levende Woord handen en voeten geeft in Meerkerk. Deze activiteiten worden vanuit het Woord vorm gegeven, geeft kennisoverdracht, gaat relaties aan en is getuigend van Gods Liefde. Op dit moment wordt er druk gewerkt aan nieuwe activiteiten voor het jaar 2016. Wilt u/jij samen met ons uw geloof handen en voeten geven, neem dan contact met ons op via evangelisatiemeerkerk@gmail.com

De commissie bestaat uit Iris Versluis (voorzitter), Lieke Haag (secretaris), Mariette van Koevorden, Hans van Buuren, William de Kruijk (diaconie), Huib Slingerland (ouderling) en Marrigje Mesker.

Zendingscommissie

De zendingscommissie, die in 2015 is opgericht, heeft als doel om de gemeente meer zendingsbewust te maken omdat wij van uit de verbondenheid met christelijke gemeenten wereldwijd aandacht willen hebben voor onze zendingsopdracht. In 2016 is er gekozen voor het thema: Vervolgde Christenen. Samen met Open Doors willen we de problemen van vervolgde Christenen meer onder de aandacht van de gemeente brengen.

De zendingscommissie bestaat uit de volgende personen: Tine van Toor (voorzitter) tvantoor@solcon.nl, Theo Treuren, William de Kruijk, Thea Rietveld, Linda Muilwijk en Huib Slingerland.

Vakantiebijbelweek Voor meer info klik hier
Verkoop GZB dagboekje Voor meer info klik hier
Inzamelen oude postzegels Voor meer info klik hier
Inzamelen lege toners /cartridge Voor meer info klik hier