Woord en Melodie

‘Woord en Melodie’ is een muzikaal programma, dat bedoeld is voor de luisteraars van de kerktelefoon. De ‘thuisgemeente’, die de wekelijkse kerkdiensten in het kerkgebouw niet bij kan wonen.

De uitzendingen van ‘Woord en Melodie’ vinden plaats om deze mensen te betrekken bij de kerkelijke gemeente, te bemoedigen bij ziekte, te verblijden en te feliciteren bij hoogtijdagen of gewoon eens tussendoor. De uitzendingen zijn van september t/m mei, één keer in de vier weken, meestal de laatste woensdag van de maand. Alle uitzendingen beginnen om 19.30 uur.

Tijdens dit muzikale uur worden er psalmen en geestelijke liederen gezongen en een meditatie voorgelezen. Soms is er een ‘passend’ gedicht.

Wij vragen u om ook eens te denken, aan de mensen, die om welke reden dan ook aan huis gebonden zijn en betrokken willen blijven bij de kerkelijke gemeente! Een muzikale groet doet de luisteraars heel goed!
De uitzending is ook (later) te beluisteren via de website www.hervormdmeerkerk.nl/kerkdiensten/

Het technische gedeelte van ‘Woord en Melodie’ is in handen van Jan den Braven.

Verzorging muziek en meditatie:

• Joke Bassa, (0183) 35 13 72
  • Sjanie Rietveld, (0183) 35 28 50

Aan hen kunt u uw verzoeken voor de kerktelefoon luisteraars doorgeven.

Kunnen we ook het komende seizoen weer op u rekenen?

Wat: Muzikaal verzoekplaten programma
Voor wie: Luisteraars van de kerktelefoon
Wanneer: Woensdagavond om 19.30 uur
Data: 27 september, 25 oktober, 29 november, 27 december, 31 januari, 28 februari, 28 maart, 25 april, 30 mei