| Bouwcommissie-uitbreiding kerk

Op de gemeenteavond van jl. 8 mei 2018 hebben wij u geïnformeerd over het stoppen van de archeologische opgravingen voor de verbouwing en uitbreiding van de kerk en over het maken van een alternatief plan zonder het souterrain.

In goed overleg met de gemeente Zederik is een alternatief plan tot stand gekomen waarbij we wel hebben moeten inleveren op ons programma van eisen, maar waarmee we toch de belangrijkste knelpunten bij ons functioneren als kerk kunnen oplossen.

Inmiddels heeft de gemeente Zederik daarvoor een nieuwe vergunning verleend. Daardoor kunnen we nu begin oktober starten met de bouwwerkzaamheden. De komende weken zullen we eerst de huidige opgraving weer dicht maken en op niveau brengen met zand. Daarmee komt er eindelijk een einde aan de trieste aanblik van de locatie.

Om te laten zien hoe het nieuwe plan geworden is, organiseren wij op dinsdag 18 september ’s avonds van 19.30 uur tot 21.30 uur een inloopavond in ‘Het Anker’, waar iedereen welkom is die daarvoor belangstelling heeft. De nieuwe tekeningen zullen worden getoond en leden van de bouwcommissie zullen aanwezig zijn voor het beantwoorden van vragen.