| Kerstlichtjestocht 2018 Op zoek naar Jezus?!

Toen de herders hoorden van de geboorte van Jezus Christus gingen zij naar Hem op zoek. Het licht van de ster bracht hen in een stal in Bethlehem. Op zaterdag 15 december 2018 kan iedereen op zoek naar Jezus. Alweer enkele maanden is de kerstlichtjestocht 2018 in voorbereiding. Vele vrijwilligers uit de Gereformeerde en de Hervormde kerk zijn hierbij betrokken. Sommige in de voorbereiding, anderen juist als schaapsherder of Herodes en daarmee onderdeel van de tocht. En juist die taferelen maken het een levend kerstverhaal. Daar zorgen ook de vele lichtjes voor langs de route, die bezoekers zo leiden langs taferelen, optredens en het beleefplein. Om uiteindelijk de stal met Jezus te vinden. Natuurlijk kan daarbij de ster op de watertoren niet ontbreken. De organisatie hoopt dat het kerstevangelie ook voor iedereen mag gaan spreken. Want wat is er mooier dan Jezus te vinden! Want als wij naar Hem op zoek zijn, dan heeft hij ons al op het oog! Wij nodigen u uit om deze zoektocht mee te lopen. Wees van harte welkom. Vanaf 17.30 uur kan de tocht gestart worden vanaf de Ichthuskerk. Tot uiterlijk 20.00 uur kan er gestart worden. Deelname is gratis.