| Ladies Night

Wat
Ladies Night - Cabaretvoorstelling 'Vooruit, vooruit!' met aansluitend High Wine & Moonlightshoppen bij gezellige standjes.

Reserveren is niet verplicht maar wordt wel op prijs gesteld: evangelisatiemeerkerk@gmail.com

Neem gezellig je buurvrouw, vriendin, moeder of dochter mee. Toegang is gratis, wel is er een vrijblijvende collecte.

Donderdag 18 januari 2018

Het Anker

Hoe laat
Van 19.30 - 22.00 uur. Inloop met koffie/thee en lekkers vanaf 19.00 uur.

Cabaretvoorstelling
De voorstellling 'Vooruit, vooruit!' neemt je mee in het levensverhaal van Eer & Nan. Twee sprankelende jonge meiden die vol verwachtingen en grote dromen het leven ingaan. Eenmaal gesetteld komen ze al gauw in het drukke leven van gezin-werk-kerk, waarbij verwachtingen en verantwoordelijkheden een grote rol spelen. Eer & Nan gaan het gevecht aan, waarbij loslaten en overgave aan God de sleutels zijn om te gaan durven leven. En er nog van te genieten ook. Stapje voor stapje komen ze vooruit.

Graag tot ziens,
Iris, Lieke, Mariette en Marrigje