| Zaterdag 2 juni 2018 Boelmarkt

Op D.V. zaterdag 2 juni a.s. wordt weer de bekende grote boelmarkt georganiseerd. Nu op een geheel nieuwe locatie: Energieweg 3 in Meerkerk (industrieterrein).

Om 09.00 uur gaan de “hekken” weer open. Voor die tijd is de boelmarkt niet toegankelijk. Er is weer een enorm aanbod van onder andere meubels, elektrische apparaten, fietsen, kleding, boeken, aardewerk, bloemen, servies en speelgoed. Ook aan de inwendige mens is gedacht! Om 10.30 uur wordt gestart met de verkoop per opbod van antiek en curiosa.

Boelmarkt talentenveiling
Tijdens de boelmarkt op zaterdag 2 juni is er weer een “Talentenveiling". Hiervoor zijn we op zoek naar mensen met een talent. Ben je bijvoorbeeld goed in koken, schilderen of oppassen, bak je lekkere taarten of houd je van tuinieren, geef je dan op! Van timmerman tot vakantietrip, bijna alles is mogelijk! Mail naar talentenveilingmeerkerk@gmail.com of bel Bas en Marleen de Groot (0183) 35 40 18.

Graag tot ziens op zaterdag 2 juni!