Logo
Ankerstraat 1
4231 AA
Tel. 06-36 42 28 28.
Fax. 06-36 42 28 28
Email: info@ccms.nl
Bedrijf Bedrijf
Archief

| Afsluiting winterwerk voor jeugdwerkers

Delen

Het winterwerk in onze gemeente is weer ten einde. Maandenlang heeft u /heb jij hierin een bijzondere rol, als jeugdwerker, mogen vervullen.

Met dit schrijven willen we onze grote dank hiervoor uitspreken. Als jeugdraad willen we u/jou uitnodigen om het winterwerk gezamenlijk af te sluiten tijdens een gezellig moment van ontmoeting; onder het genot van lekker eten en drinken. We nodigen u/jou van harte uit op zaterdagavond 26 mei. Ook wensen we de VBW een goede voorbereiding en we hopen ook jullie te ontmoeten. 

Als jeugdraad blikken we vast vooruit naar het volgende seizoen. Hiervoor is het belangrijk om te weten wie onze jeugdwerkers volgend jaar zijn. We hopen dat iedereen met plezier verder zal gaan, maar mocht u/jij willen stoppen met u/jouw huidige taak, dan horen we dit graag z.s.m. Nogmaals, hartelijk dank!

En we hopen elkaar te ontmoeten op zaterdagavond 26 mei. Locatie volgt nog. Met mooi weer wordt dit gezellig in een achtertuin. U/jouw partner is ook van harte uitgenodigd. We willen u/jou vragen om op te geven voor 12 mei via jeugdraadhervormdmeerkerk@gmail.com.

< Terug naar het overzicht