| Open Doorsdag

Thema: “Geloof in de toekomst van de kerk”. Kun je nog geloven in de toekomst als je als kind wordt buitengesloten en gepest omdat je in de Heere Jezus gelooft? Wat doet het met je als volwassene,als je jarenlang wordt vervolgd omdat je christen bent en welke impact heeft dat op je geloof? Ontdek de antwoorden tijdens de Open Doorsdag op 4 november a.s. Tijdens deze dag vertellen we u graag meer over de situatie van kinderen in de vervolgde kerk. Ook delen vervolgde christenen hun eigen ervaringen en de(geestelijke) lessen die ze hebben geleerd. Laat u inspireren door hun verhalen en geloof – samen met ons – in de toekomst! Kinderen (4-12 jaar) zijn van harte welkom in een van de drie kinderprogramma’s.

• Wanneer: zaterdag 4 november 2017 van 10:00 – 16:00 uur
  • Waar: Jaarbeurs, Jaarbeursplein 3521 AL Utrecht
  • Aanmelden: U dient uzelf aan te melden bij www.opendoors.nl
  • Gezamenlijk Reizen: Bij de ingang van Het Anker is er een verzamelmoment zodat er met elkaar meegereden kan worden naar de parkeergarage P+R Westraven (Griffioenlaan 1 Utrecht) zodat we verder met de tram naar de Jaarbeurs kunnen reizen. We vertrekken om 9.00 uur uit Meerkerk. Voor het gezamenlijk reizen graag per mail aanmelden bij Tine van Toor tvantoor@solcon.nl  / 0183 35 20 24. P.S. we zoeken nog auto’s met chauffeur om te rijden. Als u hiervoor in de gelegenheid bent dit ook graag melden bij Tine.