| Zing mee! Passieconcert met 90 zangers

Altijd al met PASEN mee willen zingen in een groot koor?

Dat kan.

Op zaterdag 24 maart, gaan wij als projectkoor meezingen met een samengesteld koor van ca. 90 zangers.

Het is een PASSIECONCERT in de Johannes kerk in Montfoort.

De begeleiding is door een strijkkwartet van het Orchestra Particolare, viool, altviool en cello.

Het orgel wordt bespeeld door de bekende organist, onder andere van de Jacobikerk, Gerrit de Gier.

Presentatie van de avond is in handen van Wilfred Kemp, radio-presentator bij de KRO-NCRV het programma op zondagochtend: Tussen hemel en aarde en ook op TV NPO 2 - programma Kruispunt www.kro-ncrv.nl/kruispunt

De liederen die we gaan zingen:

Wohl mir das ich Jesum habe-  Bach

Die Himmel erzählen- Haydn

Ave Verum- Mozart

Panis Angelicus- Franck

God save the Queen- Zadok

Hallelujah-  Händel Messiah

I know that my redeemer liveth-             ""

Ev'ry valley shall be exalted-             ""

De solostukken uit de Messiah zijn bewerkt voor koor. Mogelijk komen er nog veranderingen.

U/jij kunt met ons meezingen, wij repeteren hiervoor vanaf dinsdag 16 januari vanaf 20:15 - 22:00 uur.

Wij vragen hiervoor een financiële vergoeding van € 35,-. Zo maakt u de voorbereiding tot de uitvoering volledig mee. Van instuderen t/m het applaus.
Van harte welkom in de kantine van fa. van Leeuwen, zie website repetitietijden.
RegiokoorMusicaPro Deo