Update en nieuwsbrief van Marja en Adré Lichtendonk

Adré en Marja Lichtendonk GZB Bosnië en Herzegovina

De voorzichtige tekenen van verbetering maken het voor Adré en Marja mogelijk om weer terug te kunnen keren naar Tuzla. Hieronder hun bericht. Bid u mee voor een behouden reis en aankomst.
Stuur gerust een kaartje via https://zendingsmaatje.nl/stuur-een-kaartje/

Beste deelgenoten gemeenten, 

We hopen na het Pinksterfeest (waarschijnlijk donderdag 4 juni) terug te kunnen reizen naar Tuzla. Gelukkig valt daar tot nu toe de verspreiding van Covid-19 erg mee. We zien ernaar uit. We hebben het verlangen om terug te keren, willen graag bij onze gemeente zijn. Persoonlijke contacten zullen weer mogelijk zijn bij de versoepeling van maatregelen die in BiH ook op gang gekomen zijn. Transit door verschillende landen is met de auto en medische verklaring mogelijk. We moeten twee weken in quarantaine in ons huis. Dat is geen probleem met goede buren en een voorraad levensmiddelen die we al ingeslagen hadden. Alles bij gezondheid natuurlijk. We vertrouwen ons toe aan onze Hemelse Vader, Die altijd voor ons zorgt.

Nieuwsbrief

Tevens hebben we weer een nieuwsbrief mogen ontvangen van Adré en Marja over het werk in Bosnië en Herzegovina. Ook in Bosnië en Herzegovina hebben ze te maken met beperkingen omtrent samenkomsten vanwege het virus. Lees verder in de nieuwsbrief hoe Adré en Marja dit hebben vormgegeven samen met de gemeente in Tuzla en daarbuiten. https://www.gzb.nl/userfiles/File/customfiles/lichtendonkmei20_20200525132503.pdf

In de nieuwsbrief wordt ook gesproken over de opening van het kerkgebouw. Op uitnodiging van de gemeente in Tuzla waren Joke Bassa en Thea Rietveld begin maart afgereisd naar Bosnië en Herzegovina om de opening bij te wonen. Nogmaals hieronder twee links voor een impressie.

https://www.youtube.com/watch?v=bycZQK1ORpE&feature=youtu.be

https://www.facebook.com/384964744736/posts/10157312617844737/

Veel kijk en Leesplezier, de Zendingscommissie