Update van Marja en Adré Lichtendonk

Na een periode van rust zijn Adré en Marja weer terug in Tuzla om het werk weer op te pakken.

We mochten daarom weer een nieuwe blog ontvangen met de titel “Thuis en tegenstellingen”.  

Word Zendingsmaatje en bid, leef en geef mee!

Het ​afgelopen jaar lanceerde de GZB een nieuw initiatief: Zendingsmaatje. Wellicht heeft u hier al van gelezen in het dagboek Een Handvol Koren. Als Zendingsmaatje bent u onderdeel van het wereldwijde zendingswerk, door voor de zendingswerkers te bidden, mee te leven en mee te geven. U bent al voor € 5,- per maand verbonden met zendingswerkers, zoals Adré en Marja Lichtendonk, die wij vanuit onze Hervormde gemeente Meerkerk ondersteunen. Ook kunt u natuurlijk Zendingsmaatje worden van een andere zendingswerker of van zending in algemene zin. U kunt Zendingsmaatje worden via www.zendingsmaatje.nl of door het invullen van de antwoordkaart die u in het dagboekje ‘Een Handvol Koren’ kunt vinden.

Als Zendingsmaatje zorgt u ervoor dat de GZB wereldwijd meer mensen bereikt met het Evangelie. Daarom van harte aanbevolen.

Hartelijke groet,
de zendingscommissie