Reünie 50 jaar Ringweekend

Het Ringweekend bestaat 50 jaar! In 1972 werd het Ringweekend voor het eerst georganiseerd, wat betekent dat we afgelopen voorjaar voor de 50e keer met de jongeren uit de ring een weekend weg zijn geweest. Misschien ging u vroeger zelf ook mee en gaan inmiddels uw eigen kinderen ieder jaar mee met het Ringweekend! Reden voor een reünie, waarvoor alle (oud-)deelnemers zijn uitgenodigd voor een gezellig samenzijn.

Er is ruimte voor ontmoeting, foto’s bekijken en herinneringen ophalen. Iedereen die in de afgelopen 50 jaar mee is geweest op het Ringweekend is welkom, jong en oud! De reünie zal plaatsvinden op zaterdag 22 oktober, in Nieuwland bij Benschop Speelplezier. Vanaf 17.00 uur zijn jullie welkom. De kosten voor de reünie bedragen 15 euro pp.

Graag aanmelden vóór 14 oktober bij Mariët van Eck (ringweekend@live.nl of via 06 – 118 364 39).